Rädda, larma och släck

Midsommar helgen spenderats oväntat nog i Stockholm! Sara slickade till mig påonsdags morgonen om jag inte kunde komma ut. Efter 2 sekunders betänkade ringde ja upp henne och bad henne boka biljetter!
Vilket gick som på räls, fick flygbiljett 18.30 på torsdags kvällen!
Flygvärdinnan på planet dit var frisören från Halmstad som var med i Lyxfällan på kanal 3. Alltid skoj att se sådana männsikor i andra vinklar.
Det jag inte hade en aning när planet startade sina mortorer var att min mamma stod och mutade personal inne på flygplatsen med diverse metodet. Hon hade ju köpt en macka till mig eftersom hon visste hur hungrig jag var. Personalen tyckte att de va en sådan gullig tanke så de sprang ut och skulle stoppa planet för att överlämna min macka.
Som tur var så gick de inte att genomföra för planet va redan i rullning.
Kan säga att jag hade dött om de hade kommit in springandes med en macka på planet och sagt att de var från mamma!

Framme i Stockholm när ja anlände till T-centralen med Arland express mötte Sara upp mig och vi gick till McDonlads för lite magfyllnad. Vi fick lite nabbtsällskap av en man som gav oss informationen:
I DagenNyheter står de i dag att alla i riksdagen ligger med varandra, och de är ju trevligt!
Sen gick den mycket virriga mannen vidare!

20 minuter senare klev vi av tunnelbannan i Bandhagen. De såg ut att att var taget från en film! Lägenheten som Sara och Annika (Blixten el Döden) bodde i var som perfekt för dessa 2!
Det vara bara att duscha och byta om för sedan skulle vi ge oss ut.
Vi var på Utecompaniet och Sturecompaniet!
Blev tagen av deras inredning!
Min första kväll in the Huvfudstad slutade i Sara olagligt sköna säng!


Nu ska ja städa kommer med resten av berättelsen om en liten stund!


Tjoho

Det var längesedan!
Snart är de midsommar, planerna var att vi skulle ut med Sandra och Jonas båt. Men med tanke på att vädret ska bli kast som vanligt får vi se hur de blir! Får ansluta oss till övriga gänget när Sandra slutat i annat fall!

Helgen har bestått av en del partaj! Bekantade oss med ett nytt gäng som visade sig vara himla sång glada. Den mest spelade och framförda låten är ju helt klart Hallelujha med Jeff Buckley! Vi sökte fram en hel del andra bra verisioner på youtube.
Lördagens fotbolls party bjöd på en hel del funderingar över hur vissa personer fungerar! På  efterfesten bjöds vi på en av de bästa stampa med Leroy liknelserna. Ska även tilllägga att killen gjorde denna show i min svart plysch dress med guldiga detaljer. När min högsta skor sedan plockades fram och de börjades med någon slags modevisning veck sig magen totlat. Skönt med folk som bjuder på sig sj!

Dags för lunch heeeej