man undrar

efter en mycket lugn helg, är söndagen här!
blev film hemma hos sandra med mycket Ben & Jerry glass...
Har klippt o färgat martina idag, en mycket go o glad tjej, hehe mycket otur hon haft de senatse veckorna!men snart fyller hon år o då ska hon få vila, sen ha hon ju även fått en resa till bulgarien av sin kille! de kommer ju bli kanon för henne!
när vi va klara med henne bar de av mot ett ställe där vi kunde få käk..mmm för vi va riktigt hungriga!

när vi satt där kom vi ju in på de att jag va den ända singel..lika skojk som alltid att prata om,efter martinas låååååånga peptalk, blev man på lite bättre humör! Hon lyckades få in  mig på lite bättre tankar! kändes kanon, Tack vännen!

efter ett mycket oväntat uttal av en nära vän ( behöver inte nämna några namn) där hon sa att hon hade sex för hon hade hört att de va bra för kroppen, den blir tränad o man får sånnadär positiva hormoner(vilket stämmer). så hennes andleding till att ha lite one nights va just detta, att få lite positiva hormoner! hehe ett bra skäl! då  fick ja tankarna på något! hehe en tjej som jobbar som prostituerad måste vara lycklig! hon tjänar bra o får en massa positiva hormoner!
kom på nu efter att ja skrivit detta att risken finns att de skapar en del åsikter! men ta de med en nypa salt! och om de nu skulle störa någon oerhört mykke så behöver man inte läsa min blogg, man blir inte tvingad in på den!

i morgon är de visning som gäller, kommer bli kanon skoj =) känner att ja e extra öppen för nya kunskaper!

nästa helg börjar vi på vår andra intervall, ja o sandra ha börjat att intervall festa.! de funkar kanon har redan tappat 5 kg;)

grattis i efterskott Paris!
Paris for president!

ha en underbara vecka nu allihop o hoppas ni får en bra start på måndags morgonen! den brukar vara känd för att vara en av de värsta! i alla fall för mig o sandra!

Jenny
Take care!


slarvat...

Goddag Goddag!

en mycket fin lördag idag! ute på långpromenad, hämtat min bok =) o sen hem till mama o lämnat tvätten ( snäll hon e va)

Solen skiner o man ha äntligen fått användning av sina nya snygga solbrillor! De är inte bara snygga som en accosear, de är ju bra så man inte skisar i får rynker i onödan.

Förra helgen va de ju sälen som gällde....

Jag o Min kär Kollega/nära vän började vår resa vid 18 på torsdags kvällen, problemen va många! Jenny hade fått uppgiften att ta med sig en CD spelare, till den behövde vi batteri, kanon tänkte jag. Snodde av mamma o kurre. resan bar iväg o sandra skulle fixa med detta, sätta i batterina o välja skiva o så! men de va ju bara de att jenny tagit för små batteri! så de va ju bara att köra av mot shell o köpa nya! 120 kr inte illa för ett par batteri!
resan fortsatte.......hade bara 63 mil att köra o vi är ju inte särkilt bra att ha o göra med på vägarna haha, vi va lite osäkra på hur vi skulle hitta dit!
O pojkarna som väntade på oss däruppe va nog säkert redan berusade så dem va ingen ide att ringa!

när vi kommit ungefär halvvägs o vi satt i lugnansro, sandra hade fåttt igång CD efter alla om och men hehe fråha mig inte! Volymen på dehögsta o vi sjöng med Cascada. Då kommer de plötsligt en REN över vägen, ja de va en ren =) ( sandra vill få de till ett rådjur) hon har säkert rätt men min fantasi vill få till en ren!
Med en frågande blick frågade sandra om ja va någon slags skogsmulle med tanke på mina kunskaper!

välframme fick vi hämta upp pojkarna på de uteställe de var! trött som bebisar va vi o ville bara hem o sova! kom till stugan o möttes av en fasansfull stank av äggfis uuuuuu..ska ja sova här? i denna stank? o de sa att de ändå hade vädrat hela dagen för att vi skulle komma! Yeah RIGHT!
allt löste sig o ja somnade som en stock!

fredag morgon, dags för skidåking, de va detta ja hade sådan rädsla för, med livet som instas skulle ja ta mig ner för backarna.
sandra o jag begav oss av mot liftten, sandra va dock ovetade om jenny+skidors dåliga kombination!
pojkarna skenade iväg på sina snowbords, medans ja hänga ute i skogen, ( vi ha inte ens kommit till liften ännu)....
Är de såhär illa frågade sandra! JA svarade jag o kände paniken inom mig!

En halvtimme senare uppe i backen skulle vår res ner börja!
Ska även säga att sandra är en bra skidåkare o kunde säkert ta sig ner för den här realtivt lätta blåa backen på några minuter! men ite med mig som sällskap efter 1 timme o ca 8 vurper senare va vi nere....(o även några blånärken rikare)
hoppa över resten av skiddagen! ni förstår nog hur den såg ut hehe!

hemma i stugan igen va de dags för att städa...massa ölburkar o snusk hehe bara killar som bott i stugan ju! men de va skoj i se hur fint de kunde bli!
På kvällen va de fest o drog fram spriten o spelade ett annorlunda öl-spel med borås regler! (som sööög)

byggde upp en fylla, o de gjorde även sandra tro mig hehe! Inga skandaler hände dock förutom sandra fall ut ur våningssängen, men de va de värt för hon skulle ju komma ner till mig o lägga sig. man känner ju sig allt lite ensam, kunde ju fått manligt sällskap om vi velat...




ett nytt försök....

.......
Jaha då gör jag ett nytt försök efter många stundtals allt för irriterade minuter...
att skriva i denna blogg verkar svårt för alltid när ja ska lägga upp ett nytt inlägg försvinner de, o no way att ja pallar skriva om allt ibland hehe!
.......

kom nyss hem från jobbet, ha varit en bra dag, va på möte hos revisorn, han hade en del skoj o säga! sen bar de av i 190 till jobbet där kunderna väntade, massa trevliga kunder idag!
.......

helgen är inte riktigt bestämd, men den verkar bli trevlig! kanske kan vara denna helgen jag ha väntat på

........

Har så fruktansvärt mycket ilska o hat inom mig, är nästan rädd för mig själv, måste få ha ett utbrott snart. för detta har kokat för länge. de är liksom en massa saker som byggts på o ja pallar inte ta en massa skit längre. har äntligen insett att de inte spelar någon rolll om man är snäll o försöker vara världens bästa vän, skiiiiiiiter i de nu!
ingen uppskattning för 5 öre får man ju!
med risk för att låta som en lipas skriver ja detta, men man skapar en blogg för att få uttrycka sina känslor o åsikter o de är ingen som blir tvingad att läsa mina inlägg om de är något som stör!
men de tror ja knappast att de kan göra!
vet inte vad ja ska göra av allt hat, risken finns ju att fel person få ta skiten jag vill slänga ur mig!
någon som har ett tips på hur man avreagerar sig!?

.......

o snälla svenska folket, SLÄNG INTE GLAS PÅ VÄGAR EL TROTTOARER!
man kan ju inte ut o gå med sin hung någonstans! varje morgon när man är ute o går är de glas överallt så man får bära stackars hunden, samma sak på kvällspromenaden när man går ett annat håll, även då får man bära stackars hunden som helst bara vill gå! Tror inte nu förstår vad de kostar att gå till vetrinären!???
SKÄRPNING!



ska inte slösa mer tid nu, ska slösa den på att planera min helg ;)

väntar o väntar på att niu ska höra av er, palla inte vänta mer...vill ju bara veta NUUUUU