GLAMOUR

Shiit vilken kass vecka jag har. De började redan förra veckan! Ni vet alldeles säkert vad jag menar när jag säger att man har en fulperiod! Fulperiod innebär när inget blir bra, håret e risigt o platt. sminket ser flottigt ut, hyn e blek och vilka kläder du än tar på dig skulle du lika gärna haft på dig en svart sopsäck!
Jag hoppas denna hemska period går över till påsk, så den blir en mildrare variant!

Jaha...inget vettigt som vanligt...posiiva jenny är inne i en toppen period!


Weekend

Helgen går mot sitt slut, har varit en kort helg precis som vanligt! Men mycket  har hänt, dock inget att förgylla veckan med. Jag vill ha spänning i livet, kan de inte bara hände något oväntat. Folk vågar aldrig ta steget till något som man kanske egentligen vill. Man vågar inte för man vet inte vad de kommer bli för svar. Bara för att saker och ting en gång varit som de är behöver de inte alltid vara så! Känslor är inget man behöver fundera över vad betyder. en känsla ska man följa, kanske inte alltid känslan leder dig rätt men man kan alltid ångra sig.
Hellre ångra de jag gjort än att ångra de jag inte gjort!

Lena kommer förbi snart här med lite eftermiddagsfika. Vi båda hade höga förväntningar på kvällen igår, de hade ju varit så skoj med en liten flört. Lite pirr i magenn är mobilen plingar. Pirr i magen för du vet inte vad som kommer ske näst.
Så ja tror de kommer bli djupt snack denna söndageftermiddag!
Sen kommer jag bege mig till videomix för att hyra en film ja länge velat se.


trio, trees

män som hatar kvinnor....
bra film spännande, sorlig, otäck och jäkligt rörande!

som de mans hatar vi är så var de klart en scen som berörde oss mest...

mikael har lagt sig för kvällen, in kommer lisbeth efter sin kvälls cigg och klär av sig framför honom, drar av honom täcket och ja, ursäkta uttrycket...men kliver på.
Mikeal frågar henne om de är en sådan bra ide....
Inget svar..Lisbeth fortsätter...får sitt...reser sig...och går...

-Meen ska du gå nu?

Ni kan bli allt bli lite snåpna va!
Vi skrattade länge och mycket till denna scen...


Men kan ni säga mig

Kan ni säga mig hur bra dessa bilder på Nicole Richie e eller?



Bilderna hittade ja på,  the fashoin spot!


Ikväll är de bio, med tjejerna. Män som hatar kvinnor ska vi se. Känns som om jag skulle vilja sova me en kramgo kille efter den filmen! Sen gör de inget om han redan värmt upp sängen:)


Mööööög

Mööög, o många andra fula ord.!!
Jag har en kass dag, inte ens vädret får upp mig!
Jag vet att de beror på min dröm inatt, jag blir så påverkad av de! Sen att jag inte förstår om drömmen var ett försök för att få mig o inse saker, är irriterande! Som om den försökte säga mig, att jag skulle lägga all envishet och inte alltid verka så oberörd! Jag hade ju bestämt med mig sj att jag skulle lägga allt! Varför ska folk krusa mig när de är de sista jag sj skulle göra! Man är inte alltid starkast med de kallaste skalet på, ja kan nästan bara säga att man mer mår dåligt och blir nere. Hade man sagt vad som finns inom en hade kanske de man hoppas på blivit sant!

Gick in på klingans blogg, hon får mig iallafall att vilja klä mig snyggt och inte dra på mig
slappekläderna och dra nått över huvudet!


Bild från stylebykling på kanal 5



Lång lång tid

Hur bra är inte Håkan Hellströms-Lång lång tid???
Huvudet bara nickar med i takt ju!

Det finns mycket jag är stolt över, både saker som jag gjort och vad jag har presterat!
Men en sak som ja kan leva länge på är ett svårlöst partytrick!
Jag firade midsommar i stockholm med bara jurister. Alla säger ju att jurister är de brightaste människorna!
Men ett fall kunde de inte lösa o det var mitt lilla partytrick som jag fick brilljera med!
Denna bilden visar rätt bra....jag ser lagom kaxig och nöjd ut, medans 2 andra hjärnor jobbar för fullt!


drömtydning!?

godmorgon!

Vilken natt!
Hela gänget bunny killers satt och fikade och hade planerat lite party inför kvällen...bara en liten detalj var värd att uppmärksamma...Elin Kling satt och gjorde oss sällskap. Hon hade rest till hstd för att träffa oss!
Efter en stund ska vi bege oss och jag hoppar in i Elins s40 med hennes pappa. Då säger hon:
-Vad skoj o träffa er o få se er. De är alltid mycket roligare att träffa smala,små människor, mina kompisar i Stockholm är så tjocka!
Kan ni nu förstå hur snåpen jag satt i baksättet! Jag minns hur ja tittade på mig sj uppefrån och tanken som kom då var...
Ja jäklar jag är smaaal!

MMM

En dröm som sagt! Men klingan var trevlig!
Lena kom förbi mig igår, hon ville vara med och testa efterrätten som jag gjort! Vi gav den tummen upp!
Sen var de som vanligt tjejsnack!
OO vad roligt!!


De roliga i allt!

Idag har de varit dagen med de roliga i allt.!

Min första kund berättade en snyft historia om sin katt som han varit tvungen att avliva och om hur den skrek, precis som om den fattat vad det är som väntar.
Han avslutar sin historia med:
-Så nej usch de var hemskt nu blir de inga fler husdjur
då säger jag:
-Nej fyy katten!

Behöver jag säga att jag fick kämpa med skratten efter de kloka orden!

Senare underdagen går de förbi ett sånt där hajkon taikon fall som brukar se mer död än levande ut, och på sig har han en blå täckjacka...när jag skymtar han rygg så ser jag att de står POOLIA med ståra bokstäver på ryggen...
Även där kläcktes ett skrattanfall...Hörde bara de väl använda ord.
-Behöver du hjälp ring poolia!!!!

Ikväll ska ja äntligen testa den nya efterrätten som är NYTTIG! Tror de kommer bli den som får dämpa mina sockerattacker händan efter!

Så du fick den i helgen???
XoXo


What a weekend

Vilken blixt helg..den kom o den gick lika fort! Fanken med man skulle behövt måndagen som en recover dag. Nej men istället börjar man redan nu tänka o planera inför nästa helg. Fattar inte varför allt måste hända på helgerna..att man inte kan lära sig att ta vara på vardagarna bäättre!

Melodifestivalen avnjöts hos mig med gott sällskap! Att spela ölspelet kl 19.30 var ju bara början på en alldeles för blöt kväll..men den gav mycket att fundera över och en del överraskningar!
Ska bli intressant nu i ett par helger framöver!
Jag gjorde klart för sandra att om hon fick igenom sin plan så hade d evarit samma sak som att väcka en björn som sover! Jag hade blivit en frustrerad björn! Lena skickade sms på engelska o de kallar ja överkurs en lördagskväll...hann bara glutta snabbt på vad de innehöll..OO NEEJ vi tog en hel del foton som gick över gränsen med haha! Men vaddå man bjuder ju på sig eller hur!!! 

Taxichaffisen undrade med lite skakig röst om jag hade körkort för att gå i mina skor...såg nog ut som bambi på hal is när ja skulle komma fram till taxikön fööre de mycket stökiga grabbarna!!

Måndag, kom igen o förgyll min måndag!


Säger bara en sak!

När jag kommer hem ikväll runt kl 18, så är de fira helgen dags kan ja säga. Detta är första fredagen på evigheter som ja jobar sent! Jag ska köpa vin och testa ett nytt recept som ja kollat på!
Stänga av mobilen och bara njuta av helgens ankomst!

Nu börjar fredagen, ja hoppas dagar ut och jag hoppas på nätterna då mitt hopp blir drömmar!


Mitt egna google!

Igåår var de träning på schemat, bruschan kom hit vid halv 8 och vi drog till gymmet! Jag måste bara få säga att min bror är den ända som kan få mig att förstå mig på killar mest av alla. Jag behöver inte ens fråga honom om analyser, de räcker bara att kolla på honom o lyssna på hans syn på tjejer och förhållanden!
De är så bra hjälp!
 Dessutom är jag bra avis på hans tjej, hon kommer få ett dröm liv med honom! hoppas verkligen de håller ihop ett bra tag till!


My ticket too hmmm vad ska man kalla dem..helvetet!


apapap

Måste ju säga med att jag har sovit såå gott i min egna säng inatt, o drömt en massa härligt har jag med! SÅ när klockan ringde reste jag mig på direkt och var på väg mot...ja jag var fortfarande i drömmen...snabbt slängde jag mig i sängen igen när jag insåg att de e inte stod någon i hallen!
MM men gott sov jag!


everything is said and done!

På morgonpromenaden idag så fick de bli en längre runda, gäller ju att slurpan i sig sol! Fick med mig min ipod och hittade en massa gamla godingar som förde mina tankar genom ett jäkla bildspel och känslocirkus!

Några av låtarna var dessa, lyssna på dem ordentligt. Texterna får en att komma i trans. De förklarar allt så bra. precis allt som ja vill säga!!!

Here I am- Marion Raven

Sway-Bic runga

Shadow of the day- Linkin park

what your made of-lucie silvas

wont go home whithout you-maroon 5

six feet from the edge-creed

be yourself-audioslave

Och sen den låt som får tårarna att spruta :
Coldplay-Fix you

Torsdag ääntligen, helgen är ett fråge frågetecken!!