18.50

Sitter på jobbet och vaktar spagäster som alldeles strax ska vara klara där nere! Ett kärlekspar som såg riktigt mysiga ut när de gick ner i relaxavdelningen!
Vill inte tänka på vad de kan få för sig o göra där nere!?

Var på en sån jäkla grej imorse. Brazilian Blow Out har äntligen kommit till Sverige. Den har tagit frisörerna med storm. Och nu när fler o fler bloggare har fått behandlingen gjord så strömmar de om möjligt ännu fler för att få testa på behandlingen!

Det är som en permanent men ändå inte. Man kan nog mer jämnföra de med en toning. De håller i 12 veckor förutsatt att man använder tillhörande schampoo och balsam! Eller nått annat som är helt fritt från
parabener och sulfater.

Tänkte visa er lite för och efter bilder!

De är alltså en behandling där man fönar håret torrt och sedan plattar det. Man kan forma de i oilka former beronde på kundens önskemål. Vill man även har håret rakare och inte bara slätare så drar man bara fler tag med plattången!
Nästa gång man tvättar håret är de enbart att blåsa håret torrt. (Du behöver alltså inte rundborst, plattång eller något annat värmeverktyg.) Håret lägger sig slätt, blankt, glansigt och fullt med liv.
För själva medlet man gör denna "permanenet" med innehåller rent protein och är riktigt vårdande. Man kan alltså göra detta på sönderblekta hår!
Det är helt otroligt.
Bland dem första att pröva detta var Nicole Riche och hur mång vill inte ha hennes hår bara genom att föna de!
Först var ja lite skeptisk men nu när jag sett de med egna ögon så tror ja verkligen på det!



På detta håret har man då dragit med plattången flera ggr för att få hennes lockar!



Man behöver inte ha ett lockigt hår för att göra denna behandlingen. Man ska bara vilja ha ett lätt skött hår som lägger sig perfekt!
Alla kan göra de! Den skadar inte håret utan stärker det!!

Bloggare som gjort detta på senaste tiden är Anna Hibbs, Rebecca Simonsson, Marie Sernholt, Sofi Fahrman och Natacha Peyre.
På deras bloggar finner ni ju deras före och efter bilder....

 

Jag ska definitivt göra denna behandling på mig sj!!!!!


22.42

Shiiiiit o jag hoppas att denna lilla början är början på nått stooort!
Att Lulu var så gullig trodde man inte, varm och liksom mild på nätt vis!
Ikväll hade hon med sig hundarna Jackson o Buster som fann Frans som en leksak! Jakten var i full fart o Frallan bara tjöt, ja tjöt som en pip leksak!
O jag är så förväntansfull på hennes första blogg inlägg om sitt besök hos mig på Arnalids! Blev bilderna bra? Kommer hon lovorda mig inför hela Sverige? Oj oj! Press isåfall!
Frallan var iallafal villig på att vara med på bild, satt som ett frimärke i hennes knä!
Men detta andra möte kändes bra, för i fredags när de var inför Kristallen galan fix så var allt så stressigt! Idag fick jag ta min tid i jobbat som skulle göras. Det gillar jag!

O vad glad jag är att jag flyttade, o vad glad jag är att jag träffat min chef o hennes goa syrra, mina kollegor.. fanken. jag ä verkligen såå glad att ödet förde mig till denna salong. som sjklart har sina brister men alla är så öppna för att lyssna o förbättre!

Men ja ska absolut inte sticka under stolen med att jag SAKNAR IHJÄL mig efter min underbara vänner i Hstd! Hade hoppats på att ni kunde vatt med mig oftare!
Väntar fortfarande på besök!!


20.03

Heej mina få men kära läsare!

Idag blev de en runda på Kista gallerian ... Var inte på jakt efter nått speciellt.. Men ja .. Jag kom hem med vääääärldens fynd. Och är helnöjd!
OO nej jag börjar bli lite stockholmare..

Här är butiken som ledde mig till frestelse.. kolla in!!
www.jackie.nu

Vilken tråkig helg, den har verkligen varit menningslös!
Nästa helg kommer iallafall Maria JumJum på besök.
Äntligen lite kvalitets party