Täääävling

Jag ska nu ha en liiiten tävling här på blogg!
Den som kan namnge våra ny vavva belönas rejält! Alla förslag mottages utom:
Salve, Libro, Pampers, cizek eller Sorken!

Så gnugga nu era hjärnceller och sprydla med ideér!!



Sådan matte sådan hund

                                          
sanchez gillar strandlivet liiika mycket som mig! Han är såå rolig när han ska bada o när han sen solar! Kommer de fina vädret igen så lovar jag att jag ska filma honom!

Många tankar

På lördag flyttar vår nya familjemedlem in!
De kom till min känna att de finns åsikter om att jag inte ska skaffa en hund till för att de pajjar för mig att hitta en kille!?
Say what?
Skulle jag inte öppnat salong då heller kanske, de är ett ganska stort stopp i sådana fall!
Eftersom jag är ganska fast här pga av företaget!
Ja känner att man kan inte strunta i att göra en dröm verkligen för att man tänker på att man ska få ett förhållande framöver. Det får man ta då och se vad som funkar då! Tycker man ska leva lite i nuet.
Och inte i de förflutna eller framtida för mycket!

Igår var de käka på trottobar och sedan bio (Mamma Mia) med mamma, morbror Berny och hans sambo Åsa!
Himla trevligt och bion va verkligen bra!

När jag bäddade rent idag så valde jag att bädda med ett lakan som jag säkert inte använt på 1år alltså! Jag har liksom fastnat i att använda 4 olika lakan nu ett tag! När ja tog fram detta lakanet som legat i gardroben ett tag, luktade de precis som de alltid gjorde när mamma bäddade rent när man var liten. Den doften tog fram en massa minnen. Måste få tag i de sköljmedlet. Antar att mamma hade tvättat alla mina lakan när ja flyttade hemifrån och doften satt fortafarnde kvar! Skoj att ja kommer sova gott inatt. Sista natten på semestern!

ha en mysig dag i regnet


HEEEJ




Sanchez och jag föll direkt!
Isidor?

Nu är semestern snart slut, alltid lika ångest laddat. Har inte kunnat sova de sista nätterna. har legat och glott i taket!
Att alla ska spela de här förbaskade spelet, säg vad ni känner och vad ert syft är med allt! Tänk vad ni kan gå miste om. Här sitter jag och predikar om något som jag själv aldrig skulle följa!

Ha en riktigt sköön lördag nu!