. -
Annonser från BloggPartner

man undrar

efter en mycket lugn helg, är söndagen här!
blev film hemma hos sandra med mycket Ben & Jerry glass...
Har klippt o färgat martina idag, en mycket go o glad tjej, hehe mycket otur hon haft de senatse veckorna!men snart fyller hon år o då ska hon få vila, sen ha hon ju även fått en resa till bulgarien av sin kille! de kommer ju bli kanon för henne!
när vi va klara med henne bar de av mot ett ställe där vi kunde få käk..mmm för vi va riktigt hungriga!

när vi satt där kom vi ju in på de att jag va den ända singel..lika skojk som alltid att prata om,efter martinas låååååånga peptalk, blev man på lite bättre humör! Hon lyckades få in  mig på lite bättre tankar! kändes kanon, Tack vännen!

efter ett mycket oväntat uttal av en nära vän ( behöver inte nämna några namn) där hon sa att hon hade sex för hon hade hört att de va bra för kroppen, den blir tränad o man får sånnadär positiva hormoner(vilket stämmer). så hennes andleding till att ha lite one nights va just detta, att få lite positiva hormoner! hehe ett bra skäl! då  fick ja tankarna på något! hehe en tjej som jobbar som prostituerad måste vara lycklig! hon tjänar bra o får en massa positiva hormoner!
kom på nu efter att ja skrivit detta att risken finns att de skapar en del åsikter! men ta de med en nypa salt! och om de nu skulle störa någon oerhört mykke så behöver man inte läsa min blogg, man blir inte tvingad in på den!

i morgon är de visning som gäller, kommer bli kanon skoj =) känner att ja e extra öppen för nya kunskaper!

nästa helg börjar vi på vår andra intervall, ja o sandra ha börjat att intervall festa.! de funkar kanon har redan tappat 5 kg;)

grattis i efterskott Paris!
Paris for president!

ha en underbara vecka nu allihop o hoppas ni får en bra start på måndags morgonen! den brukar vara känd för att vara en av de värsta! i alla fall för mig o sandra!

Jenny
Take care!


Kommentarer
Postat av: Anonym

har du gått ner 5 kg för att inte festa? va det verkligen värt det? haha ;) själv festar jag o går upp 5 kg..men det e häärligt

2007-02-19 @ 10:06:25
Postat av: sandra

haaaj Sulan! Schysst outfit du hade igår, as snyggt!!!!! Tänkte messat dig men mina pengar är slut=( Hur jobbar du i veckan?kram

2007-02-25 @ 22:33:06
Postat av: Jenny

Tack Gert! ja har smsat dig men de kommer inte fram! tror ja ha fel numer, du kan väll höra av dig =) 0733730786 Kraaaam

2007-03-01 @ 21:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback