. -
Annonser från BloggPartner

Angel

Jag vill tillägna Nina detta inlägg!

Denna tjej gick ja i samma klass med i 3 år! Vi hade¨en del despyter o en del roliga stunder! Nu efter skolans slut har vi varit dåliga på att träffas! Men vi finns varandra nära ändå!
Efter en lång o slitsam arbetsdag på löradagen ringer Nina o kollar med mig vad jagha för planer! Efter några sekunders tänkande slår de mig att jag inte har några vettiga alternativ! Kände mig ganska utelämnad! Så jag o NIna slår på stort o beger oss ner på stan!
Vi började vårat uteserveringsrace på trottobar där vi omringades av oupptäckta läckermackor och ett inte alltför duktigt liveband! Bandet hade dock en mycket läcker cyntspelare som visade sig ha en utav de bättre rösterna i bandet!!
Rysningen kom i hela kroppen när han sjöng Round here-coutingcrows!
Braa gjort!
Vi kände oss redo att bege oss, så vi gick de få meterna till the café, beställde in mer vin till mig o mer öl till Nina!
Allt folk där va så trevliga, hade en konversation med en person som ja inte ens trodde kom ihåg mig, blev glatt överraskad!
Klockan slog halv 1, o de andra sällskapet jag hade tänkt joina (vilket iofs va bestämt) hade gett sig ut på andra ävenrtyr när Nina va tvungen att bege sig hemåt för att sova! hon hade ju en arbetsdag som väntade dagendärpå!
Så för min del va de bara att vandra he¨måt! Stel som en pinne av all kyla va de oerhört skönt att få kryp ner i sängen!
De va tyvärr i detta läget som de slog mig hur packad ja va! Haha!
Vaknade på söndagen o körde ner till stranden! Hoppades på lite sällskap men alla va upptagna! Va ändå skönt att ligga där ensam o lyssna på ipoden o läsa en tidning!
Efter en avslappnad dag på beachen åkte ja hem för att gå 6km på galgberget med Nina! Trapporna är ingen rolig match, men dem svider gått o stjärten!
dagen flöt på o jag va duktig o tog min måndags städning på en söndag=)
Kvällen avrundades bra, med några glas vin på Bulls! Träffade lite nya bekantskaper! alltid trevligt!
Eftersom båda ja o Nina va lediga på måndagen stack vi o hyrde film efter attt vi tröttnat på miljön på bulls!

Måndag, gick upp o gick 6km igen! gillar trapporna mer o mer! Berny ringer o frågar om ja vill hänka på med till freeport! KLART Ja Vill!
Jag o broder min gillar kläder lika mycket! Blev dock inget för min del men mer för tommy! HIttade en del nice saker!
Kom hem på ett inte allt för bra humör, med lipen i halsen log ja i sängen o totaldeppad! min kväll såg ut att bli ensam eftersom att bio inte va något som lockade o inga andra alternativ fanns, fram tills att Nina ringer o drar mig ur sängen!
kilar över med sushi o helt inställd på en lugn kväll!
Ack så fel!
Måndagsklubben väntade!
Tjohooo, precis va ja behövde lite positiv anda!
Tack Nina för att du fanns där o förstod mig, drog tag i mig!
Tack vare Nina fick ja en skedsugen sängkamrat :)

Tisdagskvällen har avrundats på mitt smultronställe


Kommentarer
Postat av: Nina

Ååå va glad ja blev när jag läste inlägget!!!

2007-07-04 @ 18:41:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback