. -
Annonser från BloggPartner

Shoolen

Jag har just nu sån adrenalin lyckorus i kropppen! Jag har sånna jävla bra vänner!
Jag ÄLSKAR DEM!
 
Jag vet att allt de säger o gör, gör de verkligen för att de vill mitt bästa!

Lördagen va en underlig dag som bara flöööt förbi!
Vårt lilla spel som utgick från varsin lista, va en toppen idé, gav mig ett varmt hjärta! Ja blev så lycklig Maria sa att ja bara satt o log i 15 min!

Återkommer med bilder =)


Kommentarer
Postat av: Machmot

hejsan. du verkar ha vissa problem med det svenska språket och dess meningsuppbyggnad. Dessutom stavas inte såna med två st 'n' utan bara 1, så vet du det.

2007-09-16 @ 20:17:49
Postat av: Jenny

Godkväll! Jag tackar dig kopiöst för ditt uppmärksammande av mina stavfel. Det var väldigt upplysande! Förresten så börjar man varje mening med en stor bokstav. Och om vi ska lägga stor vikt vid petitesser heter det egentligen sådana, fast egentligen skiter jag fullständigt i min stavning efterson det inte är något jag hoppas vinna nobellpris i litteratur för. Det är helt enkelt en blogg! Tack för besöket, var god och hälsa på
snart igen!

Postat av: Bob

Man börjar inte en mening med ordet 'och'. Grundläggande grammatik i svenska.

2007-09-17 @ 18:10:16
Postat av: Jenny

Bob: Stort tack till dig också. Det är gulligt av er att ni hjälper mig utvecklas som människa! I gengäld kan jag ju berätta att meningen "Grundläggande grammatik i svenska" saknar ett verb och därför inte är en korrekt mening. Quid pro quo!

2007-09-17 @ 19:37:03
URL: http://goldenheart.blogg.se
Postat av: sandra

Jenny! Dessa små liv har nog ingen direkt hobby! mer än att rota fel hos människor! Jag tycker det är fruktansvärt sorligt att så många finner nöje i att trycka ner folk! Du är så himla fin Jenny och den som inte förstår det är dum i huvudet!
I LOVE YOU!

2007-09-17 @ 22:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback